top of page

Mooie woorden

Woorden die je raken, ontroeren en laten zien waar je het voor doet!
Jamie-de-Leeuw-photography-06-07-2023-Preview-Bruiloft-Alex-Sharon-Slot-Doddendael-142.jpg

Alex & Sharon
Slot Doddendael

Sabine was onze trouwambtenaar en ceremoniemeester op onze bruiloft. We hadden geen betere keuze kunnen maken. Vanaf onze kennismaking klikte het meteen.Sabine heeft ontzettend veel passie en liefde voor het vak en dat straalt er ook vanaf. Sabine is ontzettend lief, empatisch en sociaal. In een korte tijd hebben wij een hele sterke band met haar opgebouwd en heeft ze ons echt leren kennen, waardoor ze ons liefdesverhaal super kon overbrengen tijdens de ceremonie. We hebben hier ook zo onwijs veel complimenten over gekregen van onze gasten. Daarnaast zorgt ze voor orginele aspecten in de ceremonie die echt aansloten bij ons liefdesverhaal.Naast haar rol als trouwambtenaar was Sabine ook onze ceremoniemeester en dat was ontzettend fijn. Beste keuze ever!! Vooraf hebben we meerdere keren gesproken om het draaiboek door te nemen, dit zorgde ervoor dat wij optimaal hebben kunnen genieten en alles vlekkeloos verliep. Hierdoor hebben wij onze droombruiloft kunnen beleven.Lieve Sabine vanuit de grond van ons hart DANKJEWEL voor alles! Jij bent de beste!

PHOTO-2022-09-09-12-12-32.jpg

Wouter & Stefanie
 Slot Doddendael

Wat was het een feest om Sabine op ons huwelijk aanwezig te hebben! Al bij de eerste kennismaking via FaceTime was de klik zo goed, dat we meteen besloten hebben haar ontzettend graag als trouwambtenaar op onze belangrijke dag te hebben. Hierna hebben we thuis ons verhaal aan Sabine verteld, wat uitliep op een gezellige borrel die de hele avond heeft geduurd. Ze heeft zo'n fijne en warme persoonlijkheid, dat het voelde alsof we haar al jaren kenden. Ze heeft met heel veel vrienden en familie van ons gesproken en heeft ons verhaal fantastisch weten te vertellen. We hebben gelachen, we hebben gehuild en we hebben vooral ontzettend genoten. Onze ceremonie was enorm persoonlijk, zat vol met mooie momenten, leuke anekdotes, een aantal verrassingen én veel mooie teksten die Sabine speciaal voor onze dag had geschreven. Tot de dag van vandaag hebben we nog contact en we krijgen ontzettend veel complimenten van al onze gasten. En ze blijft bij ons altijd een speciaal plekje houden!

Deborah  (37).jpg

Thimo & Deborah

 Toscane, 
Italië

Sabine is met ons meegereisd naar Toscane, Italië om ons te trouwen.
Vooraf hele leuke gesprekken met Sabine gehad waarbij ze echt de tijd heeft genomen om ons goed te leren kennen. Onder andere ook door in gesprek te gaan met onze vrienden en familie. Ze heeft ontzettend veel energie gestoken in al het voorwerk.
Vanaf begin af aan was de klik er en hebben wij ons enorm prettig gevoeld bij Sabine.

Dat alles heeft geresulteerd in een waanzinnige ceremonie!
Haar verwoording van ons verhaal was prachtig. Hadden het niet beter kunnen wensen. Met een lach en een traan maar ook een aantal hele leuke verrassingen tijdens de ceremonie.

Nu een half jaar verder krijgen we nog steeds complimenten van onze gasten over hoe mooi de ceremonie was en wat een geweldige trouwambtenaar wij hadden.

Niet alleen levert Sabine prachtig werk, maar ook is het een prachtig mens. Dat vertaalt zich terug in haar verhalen.
Wij kunnen haar MEGA aanbevelen. Het is bijna jammer dat we maar 1 keer trouwen, want we zouden het zo weer over doen in combinatie met Sabine. :)

Maarten en Inge.jpeg

Maarten & Inge
Eigen achtertuin

In 1 woord: Magisch! Wij zijn zo ontzettend blij dat we Sabine als ceremoniespreker hebben gehad tijdens ons trouwfeest. De klik was er meteen bij het 1e FaceTime belletje en besloten daardoor ook om niet verder te zoeken, maar ons gevoel achterna te gaan: DOEN! Sabine heeft van het gesprek met ons drieën een supermooi liefdes-levensverhaal gemaakt die ze heel persoonlijk over wist te brengen, niet alleen aan ons, maar ook liet ze iedereen welkom voelen die erbij waren. Van tevoren weet je niet wat je kan verwachten en lieten ons verrassen, en dit hadden we niet mooier kunnen wensen. Zij is echt een belangrijk onderdeel geweest van ons trouwfeest, want het verhaal wat bij ons hoort (wat niet heel eenvoudig is) heeft zij in woorden met lading kunnen vangen.

 

Wat ik de lezer wens bij het zoeken naar een ceremoniespreker: "Ga je gevoel achterna, dan kies je voor magisch geluk."

L&B23-403.jpg

Bart en Linda
De Woeste Wieve

Sabine was onze ceremoniemeester en ceremoniespreker op onze trouwdag 22-07-2023. We kunnen haar absoluut (voor beide rollen!)aan alle aanstaande bruidsparen van harte aanbevelen! Sabine heeft ons echt ontzorgt en een prachtige, persoonlijke en liefdevolle ceremonie begeleid. Ze is echt een vakvrouw: gepassioneerd en professioneel, maar vooral ook warm, attent en betrokken.

original-B6BF7BBB-28A2-4BAD-B8BE-C8087895B3BB.jpeg

Arend & Riëlle

Brasserie De Boerderij

 

 

Sabine is in een woord fantastisch! Meteen bij de eerste kennismaking wisten wij al, zij wordt onze trouwambtenaar! De ceremonie was perfect! Al onze gasten vonden het geweldig. Sabine wist iedereen écht te raken en er werd ook veel gelachen! In een van onze gesprekken vertelde ik dat Kaassoufles mijn lievelingssnacks zijn. Tijdens onze ceremonie heeft Sabine als verrassing geregeld dat iedereen werd getrakteerd op deze heerlijke snack! Dit soort verrassingselementen zijn echt geweldig!

bottom of page