top of page

Trouwen

De ceremonie, het hart van jullie dag!
eros-1003.jpg

Ceremoniespreker

Prijs € 1.395,00

Een ceremonie precies zoals jullie dat willen en nog belangrijker; waar jullie maar willen! Op die unieke locatie, bijzondere tijdstip of andere wensen? Er zijn geen beperkingen. Hoe mooi is dat!

Bij een ceremoniële verbinding wordt er gewoonweg niet officieel getrouwd. Het officiële gedeelte kunnen jullie bijvoorbeeld op een maandagochtend op het gemeentehuis doen (meestal gratis) of ander moment. Maakt het jullie ceremonie dan minder speciaal? Juist niet! Jullie ceremonie draait juist alleen maar om de liefde en het intieme moment dat wij samen delen met al jullie dierbaren. Uiteraard zeggen jullie gewoon JA tegen elkaar en tekenen wij de aktes, die in dit geval speciaal door mij voor jullie zijn gemaakt. Natuurlijk niet van echt te onderscheiden (indien gewenst, want ik kan ze ook heel persoonlijk maken) en mogen jullie meenemen naar huis. De aktes van de gemeente gaan altijd het archief in en zien jullie niet meer terug.

 

Steeds meer bruidsparen kiezen voor deze optie. Waarom? Omdat het jullie liefdesfeestje nog meer jullie maakt. Omdat er geen beperkingen zijn en omdat er nog meer interessante voordelen aan kleven.

 

Meer weten over deze geweldige manier van de liefde vieren? Neem dan snel contact met mij op!

 

-Let love rule-

 

Prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten à € 0,35 ct per kilometer

Trouwambtenaar

Prijs € 1.395,00

Jullie gaan trouwen, maar wel voor de wet. Op jullie grote dag is het jullie moment. Van oudsher wordt jullie huwelijk voltrokken door een BABS

(buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand). Tegenwoordig kunnen jullie ook een zelfstandig trouwambtenaar inhuren. 

 

Dus: Willen jullie dit prachtige moment een persoonlijker tintje geven? Een ceremonie die alles behalve standaard is, maar die een herinnering voor het leven geeft? Een ceremonie die jullie laat stralen, beleven en voelen? Ook dan kunnen jullie voor mij kiezen.

 

Kleine maar; ik ben niet aangesloten bij een gemeente, dus geen officiële BABS. In de meeste gevallen kunnen jullie mij wel gewoon als BABS voor 1 dag laten benoemen. Vaak zijn hier extra kosten aan verbonden en moet dit in de meeste gevallen 12 weken van te voren worden aangevraagd.

Laat dit vooral geen belemmering zijn! Bij veel gemeenten mogen jullie niet eens meer een voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar, maar krijg je er één toegewezen. Een trouwambtenaar bij de gemeente krijgt ook maar beperkt de tijd. Dus geen kennismaking vooraf, geen uitgebreid gesprek bij jullie thuis en al helemaal geen contact met jullie allerliefsten. Daarnaast is er vaak ook een tijdsrestrictie, denk dus goed na over jullie ceremonie en hoe jullie dit willen! 

Met mij als jullie trouwambtenaar ben ik in het hele traject bereikbaar, gaan we vooral samen jullie perfecte ceremonie samenstellen en krijgen jullie de ceremonie die echt bij jullie past. Dat wil je toch?

 

Laten mij jullie hier meer over vertellen en laat jullie vooral niet tegenhouden. Er is heel veel mogelijk!

 

-Let love rule-

Prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten à € 0,35 ct per kilometer
PHOTO-2022-09-09-12-07-03.jpg
original-B6BF7BBB-28A2-4BAD-B8BE-C8087895B3BB.jpeg

The whole love story

Prijs € 2395,00

Zoeken jullie iemand die niet alleen jullie ceremonie liefdevol begeleid, maar eigenlijk jullie hele dag regisseert? Ook dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres! Laat mij, naast het vertellen van jullie liefdesverhaal, ook jullie ceremoniemeester zijn.

Jullie hoeven jullie nergens meer zorgen om te maken. Ik ben er de hele dag bij en op die manier kunnen jullie alles loslaten en de liefde hoogtij laten vieren. Geen familie of vrienden die, als ze deze best intensieve en belangrijke rol krijgen, de helft van de dag druk zijn of zelfs zoveel stress ervaren dat de lol er wel af is. Helemaal niet nodig.

 

Jullie willen toch ook niet dat je broer, zus of beste vriend met het draaiboek op schoot zit? Dat die een deel van het diner missen omdat er wat uitdagingen zijn met de muziek voor de avond? Gewoonweg niet kunnen genieten omdat ze een grote verantwoordelijkheid hebben?

Nee toch! 

 

Laat mij jullie vertellen wat ik hierin voor jullie kan betekenen.

 

-Let love rule-

Prijs is inclusief BTW en exclusief reiskosten à € 0,35 ct per kilometer

Trouwen in het buitenland?

Vanaf € 1.495,00

Jullie gaan het doen! Jullie droomhuwelijk in het buitenland is een feit! Wat zal dit zorgen voor kriebels in jullie buik van opwinding en enthousiasme! Daar op dat unieke plekje zeggen jullie JA tegen een leven met elkaar. Wauw! 

Ook in het buitenland willen jullie (misschien wel juist!) die onvergetelijke ceremonie. Die ceremonie die de kers op de taart is en jullie herinnering voor het leven. Daar, op de zorgvuldig door jullie uitgekozen locatie, samen met de allerliefsten, vieren jullie het leven en de liefde. Ontzettend belangrijk dat jullie hier de spreker kiezen die écht bij jullie past. Iemand die jullie aanvoelt en die alle tijd en aandacht in jullie steekt. Een ceremoniespreker die voelt als één van jullie gasten en iemand die voor altijd een plekje heeft in jullie hart. 

Een prachtige bruiloft in Toscane of één van de Italiaanse meren? Een uniek kasteel of landhuis in Frankrijk? Een verborgen pareltje in de Ardennen? Die bijzondere plek in Spanje of Portugal? Een droomhuwelijk op Ibiza?

Laat mij letterlijk meereizen met jullie liefde en jullie verhaal. Uitspreken wat zo vaak onuitgesproken blijft en samen nieuwe herinneringen maken! 

-Let love rule-

Prijs is inclusief BTW en exclusief reis- en verblijfskosten. 
Deborah & Thimo-390.jpg
bottom of page