top of page

Werkwijze

De reis naar jullie verhaal
Gooische Branding Day 2 - Fem's Fotografie-158.jpg

Let's meet, connect & celebrate

Gemiddeld steek ik 30 uur in jullie als bruidspaar! Ben ik voor jullie bereikbaar via whatsapp, mail en telefoon en ben ik soms ook in voor een kleine verrassing! Kinderen op jullie dag? Geweldig! Afhankelijk van de leeftijd betrek ik ze graag. Sowieso maak ik een kinderakte op maat, want jullie hartjes moeten natuurlijk tekenen voor het feit dat (bonus)papa en (bonus)mama getrouwd zijn. 

 

We starten uiteraard met een uitgebreide (vrijblijvende) kennismaking. Van beide kanten moet het gevoel kloppen en de klik er zijn. Ontzettend belangrijk om dit traject samen aan te gaan. De kennismaking kan bij mij thuis, in de buurt van Geldermalsen of online.

 

Jullie krijgen eerst huiswerk! Huiswerk? Ja, maar dan wel echt heel leuk huiswerk. Dat beloof ik! Ongeveer 8-10  weken voor jullie dag kom ik bij jullie thuis voor een uitgebreid verdiepingsgesprek. Schrap zeker de middag of avond vrij trouwens, want op ons gesprek staat geen tijd. Ik wil precies weten wie jullie zijn en waarom jullie zo stapel verliefd zijn op elkaar. 

 

Tijd om daarna ook de allerliefsten om jullie heen te benaderen. Jullie dierbaren kunnen mij nog meer liefde, mooie woorden en anekdotes vertellen. Wees niet bang, ik weet precies wat ik wel en niet kan gebruiken.

 

Dan begint mijn reis om alle informatie om te zetten in jullie liefdesverhaal. Ik besteed hier alle tijd en aandacht aan om uiteindelijk, tijdens de ceremonie, jullie en niet geheel onbelangrijk jullie gasten alleen maar te laten genieten, voelen, beleven en ontroeren. Samen schaterlachen om leuke anekdotes en misschien een kleine traan van ontroering. Jullie ceremonie, jullie herinnering voor het leven!

Laten wij snel samen kennismaken!

-Let love rule-

bottom of page