top of page

Volg je hart, want dat klopt!

De liefde reis je vaak overal naartoe achterna…..maar de reis naar ons hart? Die route vinden wij vaak maar al te lastig.
Ik heb daar ook enorm mee geworsteld. Ik heb een prachtige baan met dito inkomen, werk op dagen dat met thuis uitstekend te combineren is, maar toch mis ik dat extra vuurtje. Ik was het vuurtje kwijt en wist niet goed hoe ik dat weer aan moest wakkeren.


En ja…..daar begon mijn verhaal iets meer dan een half jaar geleden. Met de cursus van Sanny zoekt geluk ‘ Vandaag gelukkig, Morgen succesvol’ begon de warmte en liefde weer te stromen. Misschien had ik het ver weggestopt, durfde ik het niet aan te kijken of wist ik niet hoe. Ik begon dan ook met veel enthousiasme aan alle opdrachten. De woorden en zinnen rolden over het papier en ja….daar was het! Mijn vuurtje gaat aan zodra het over trouwen gaat. JA! Dan staat mijn hart in vuur en vlam.


Jarenlang heb ik gewerkt voor een prachtige trouwlocatie nabij Arnhem; Bilderberg Kasteel Doorwerth. Met zoveel liefde heb ik honderden bruidsparen mogen begeleiden naar hun mooiste dag. De locatie voelde als mijn kindje, alles in mij ademde Doorwerth. Toen werd ik mama van mijn eigen cadeautje; Sofie! Hoe hard ik ook beide liefdes combineerden, hoe ongelukkiger ik werd. Nee, dit kon echt niet langer doorgaan. Sofie is het allerbelangrijkste! Op 31 maart 2019 zei ik mijn baan op. Dikke tranen van verdriet, want wat ik hield ik van mijn werk en toewijding aan ‘mijn’ bruidsparen. Op dat moment was het goed zo. Ik denk dus dat ik op dat moment uiteindelijk het vuurtje heb weggestopt, genegeerd en achter mij gelaten. Alleen zo werkt het niet. Je hart volgen is uiteindelijk het mooiste wat je jezelf kan en mag geven. Sofie wordt nu bijna 4 jaar dus komt er ruimte. Ruimte voor mijn vuurtje! En daar aan het einde van de cursus viel alles samen; Ik wil mijn passie voor trouwen gaan vertalen in jullie liefdesverhaal! Jullie liefdesverhaal laten voelen, beleven en bruisen en nog zoveel meer dan dat. Ik wil ‘echt’ contact maken, verbinden en sprankelen. En als alles samenkomt, komt er vanzelf van alles op je pad. En daar was Carina Roemers, met haar Business Bootcamp voor trouwambtenaren. Yes! Hier heb ik op gewacht, dit is mijn pad en ik ga vanaf nu vele ceremonies, groot of klein, laten sprankelen!


Mijn hart en ogen twinkelen en mijn vuurtje? Dat is weer vol aan!


Laten we samen de liefde vieren, omarmen en vertellen, oké? Ik kan niet wachten!


Let Love RuleComments


Gooische Branding Day 2 - Fem's Fotografie-206_edited.jpg

Bedankt voor het lezen!

Ik ben geen communicatiespecialist of Nederlands tekstwonder. Ik schrijf deze blog vanuit liefde en vanuit mijn hart. Vind je het toch leuk of heb je interesse als ik weer een nieuwe blog heb geschreven? Meld je hieronder aan!

Ja! Ik wil

Bedankt! Let love rule!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page